avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Activitati independente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Activitati independente

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna o activitate independenta (un exemplu , daca se poate) care se poate cumula cu pensia anticipata partial.
Va multunesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 26 Iunie 2019
Venituri realizate in calitate de PFA, profesii liberale etc.

Veniturile din valorificarea sub orice forma a drepturilor de proprietate intelectuala. Ele provin din brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si de comert, procedee tehnice, know-how, din drepturi de autor (scriitor, pictor, cercetator etc.).
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii martanichita martanichita Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)
Plata redeventa administrator berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: societatea comerciala la care lucrez doreste sa plateasca administratorului o redeventa ... (vezi toată discuția)
Avocatul este pfa? catalinutzza catalinutzza Buna seara. Apelez la cunostintele dumneavoastra in domeniu pentru a lamuri urmatoarea problema : in primul rand, avocatul este persoana fizica autorizata? Si ... (vezi toată discuția)