avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permis suspendat, renuntare la urmarirea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permis suspendat, renuntare la urmarirea penala

Salutare, in 18 noiembrie 2018 am fost surprins de un echipaj de politie conducand cu permisul suspendat, mi sa intocmit dosar penal in ziua respectiva si de atunci pana in momentul de fata am fost sa dau declaratii de doua ori la politie, dupa aceea am ajuns la procuror in data de 25.06.2019 si el mi-a dat sentinta de 8 luni inchisoare cu renuntare la urmarirea penala, intrebarea mea este prin ce etape mai trebuie sa trec pana recuperez permisul.
dupa aceea am ajuns la procuror in data de 25.06.2019 si el mi-a dat sentinta de 8 luni inchisoare cu renuntare la urmarirea penala

Este fara sens ce sustineti dvs, nu exista o astfel de solutie.

Da, nu se poate asa...
Mergeți la avocat ca sa vada exact despre ce este vorba.

Am mai auzit eu de condamnări la închisoare cu executare în proces de divorț...
Mi-a zis o avocată acum vreo 25 de ani...

Deci, trebuie văzut exact.
Am primit renuntare la urmarirea penala in data de 25.06.2019,cat mai tre sa astept pana iau inapoi permisul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înțelegeți limba romana?
De unde sunteti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat, prima abatere WilliamLucien WilliamLucien Buna Seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. am avut permisul suspendat 30 de zile, in urma unui proces deoarece am trecut pe culoarea rosie ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere subcategorie tudorDragomir tudorDragomir va salut in urma cu exact 1 an de zile am fost oprit de organele de politie conducand o autoutilitara de 7.5 t luasem sala pentru cat C ( B il am de 7 ani )si ... (vezi toată discuția)
Restituire permis de conducere dupa renuntarea la urmarirea penala pomutdaniel pomutdaniel Buna seara! Pe data de 08 august anul curent am fost oprit in trafic si testat cu alcooltest ce a rezultat 0.94. Am fost si mi s-au prelevat probe biologice ... (vezi toată discuția)