avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces impotriva Primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces impotriva Primariei

Locuiesc langa calea ferata, in Bucuresti. Nu am achizitionat eu apartamentul. Nu inteleg cum a dat primaria autorizatie pentru un bloc de locuinte langa calea ferata, la 5 metri de sine. Zgomotul e infernal. Am solicitat CFR si Primariei sa monteze panouri fonoizolante de-a lungul sinelor, conform prevederilor europene. Ce as putea sa mai fac?
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2019
marevna, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:52, 28 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ați achiziționat apartamentul = nu sunteți proprietar?
acest răspuns util
Ba da, sunt, prin mostenire.
acest răspuns util
Lucrurile stau cam asa: daca in momentul in care cumparatorul a achizitionat apartamentul calea ferata vecina era deja existenta, nu se poate face nimic. Cumparatorul a cunoscut conditiile, si le-a asumat, iar dvs aveati libertatea de a refuza mostenirea. Exagerez, nu?
Cat despre o actiune in justitie, ea se va judeca pe legislatia existenta la data cand s-a construit blocul, iar aici trebuie tinut seama si de eventualele perimari ale actiunilor; si impotriva cui sa fie?
- CFR infrastructura? nu cred ca are calitate procesuala: ei detin calea ferata, trenurile sunt ale operatorilor;
- primaria, ca sa puna panouri? nici ea nu are calitate procesuala;
- dezvoltatorul? daca s-au semnat documentele de receptie, fara observatii, el a iesit probabil din discutie
- primaria, pentru ca a dat AC ilegal? Daca da si castigati, va trebui sa va demolati imobilul
Iata doar "vesti bune". Dar asta e doar o parere. Daca veti consulta un avocat specializat, veti putea explora si alte variante.
Parerea mea e sa vindeti, daca disconfortul e asa mare.
marevna a scris:

Ba da, sunt, prin mostenire.

Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare fonica cauzata de tren alliens alliens Buna ziua. Am casa situata intre calea ferata si DN1. Intre peretele casei si calea ferata sunt aproximativ 50m. Gara se afla la aproximativ 500 m de casa. ... (vezi toată discuția)
Depozitare abuziva deșeuri menajere Raisa 85 Raisa 85 Bună ziua! Cui ar trebui sa mă adresez pt a reclama gestionarea defectuoasa a pubelelor de gunoi așezate în vecinătatea geamurilor noastre (loculari ai ... (vezi toată discuția)
Galagie Amonika Amonika In fata blocului unde m-am mutat de curand este un magazin MegaImage. Incarcarea de marfa se face pe partea \"dinspre mine\". Astfel, incepand cu 7 dimineata, ... (vezi toată discuția)