avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Case pariuri online
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Case pariuri online

Bună, am jucat la o casa de pariuri care nu are licență bineînțeles nu știam de licențe m a anunțat un proenten ca o sa fiu amendat cu 5000 ron dacă am jucat atunci am început să ma interesez și am vazut ca acea casa de pariuri nu avea licență, am jucat in jur de 150 ron total rulaj, o să fiu amendat? Merită să contest aceasta amenda daca o să primesc?va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Litigiu cu 4 case de pariuri mariusstudor mariusstudor Buna ziua, Acum aproximativ doi ani am castigat la mai multe case de pariuri suma de aproximativ 150 de mii de euro, de atunci si pana in ziua de azi nici una ... (vezi toată discuția)
Amenda onjn aribasoiu aribasoiu Legalizandu-se pokerul in Romania, Partypoker trebuia sa achite datoria fata de statul roman pentru a-si lua licenta sa si desfasoare activitatea in Romania. ... (vezi toată discuția)
Sanctiune? jocuri online la distanta Cargos Cargos Buna seara, am vrut sa ma joc poker online, pentru prima data, si nu am stiut ce se poate intampla, am instalat prima aplicatie ce aparea pe google, vazand ca ... (vezi toată discuția)