avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legislatie fast food cu livrare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legislatie fast food cu livrare

Buna ziua,

As dori sa stiu ce lege ma protejeaza pe mine ca si consumator in ceea ce priveste comenzile la mancare de la anumite restaurante si pizzeri.

Nu am gasit nimic concret si vreau sa stiu cum pot fi trasi la raspundere pentru greselile facute si de catre cine.

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru producerea și livrare pizza Ra-ul Ra-ul Bună ziua, Sunt interesat de deschidere unei firme care să producă pizza și sa o livrez la domiciliu, în baza unei comenzi telefonice. As vrea să ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen pot avea cu calificarea de pizzar, ca si p.f.a? mirela 20 mirela 20 Doresc sa inchiriez un stand mic unde sa prepar retete de pizza, hotdog, grofe, clatite, fursecuri, ... retete repide si cu pitine ingrediente (exceptand ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)