avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie anticipata partial cu indemnizatia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie anticipata partial cu indemnizatia dintr-un contract de mandat?

Se poate cumula pensia anticipata partial cu indemnizatia primita in baza unui contract de mandat in cadrul asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 30 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia anticipată parțiala se cumulează cu venituri obținute in baza unui contract de mandat in cadrul asociatiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul indemnizatie mandat membru comitet executiv in administratia bloculuicu pensie anticipata partiala Este compatibila plata pensiei anticipata partial cu venituri obtinute din indemnizatia obtinuta in baza unui contract de mandat din cadrul asociației de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am iesit la pensie anticipat partial.... mai pot lucra ... Manuela 64 Manuela 64 Buna ziua, am iesit la pensie anticipat partial.... mai pot lucra legal in mediul privat..... multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi puteti zice daca invatatorul care se pensioneaza ... Adicam Adicam Buna ziua! Imi puteti zice daca invatatorul care se pensioneaza anticipat si are clasa aIII-a, poate ramane sa predea la clasa pana la sfarsitul ciclului ... (vezi toată discuția)