Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri pt a rămâne singura în locuință rămasă de la tatăl ei (nu este pe numele ei tatăl fiind decedat), ea având mai multe relații cu alți bărbați, eu cu fetita fiind nevoiți am plecat la părinții mei, în zilele următoare am fost la un avocat și am depus actele de divorț și domiciliul fetite, după un timp mama fetitei a început sa ma sicaneze și sa ma hartuiasca pt a îmi lua fetita.
La dosarul de divorț am depus probe care arata faptul ca are relații extraconjugale și cum ducea alte persoane in locuință în lipsa mea, probe ca arata faptul ca consuma droguri și alcool,poze indecente. Poze cu fetita trimise la persoane nucunoscute
As vrea sa știu dacă am șanse sa se stabilească domiciliul fetitei la mine, am depus și o ordonanță presedintiala pt domiciliul fetitei la mine
Mama fetitei nu îs arata interesul pt ea o mai vizitează foarte rar și nu întreabă de ce are nevoie fetita
Am vreo șansă ca fetita sa rămână la domiciliul meu?
Va mulțumesc
Având în vedere cele învederate, aveți șanse, deși jurisprudența este favorabilă mamei!
Dar fiți beligerant în proces și contractați servicii avocațiale!
Nume minor
DanielNitoi
Buna ziua
Va rog o informatie . Am o fetita dintr o relatie extraconjugala , la momentul nasterii fetitei ambii parinti fiind casatoriti cu alti parteneri ( ... (vezi toată discuția)