avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil minor și relații extraconjugale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil minor și relații extraconjugale

Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri pt a rămâne singura în locuință rămasă de la tatăl ei (nu este pe numele ei tatăl fiind decedat), ea având mai multe relații cu alți bărbați, eu cu fetita fiind nevoiți am plecat la părinții mei, în zilele următoare am fost la un avocat și am depus actele de divorț și domiciliul fetite, după un timp mama fetitei a început sa ma sicaneze și sa ma hartuiasca pt a îmi lua fetita.
La dosarul de divorț am depus probe care arata faptul ca are relații extraconjugale și cum ducea alte persoane in locuință în lipsa mea, probe ca arata faptul ca consuma droguri și alcool,poze indecente. Poze cu fetita trimise la persoane nucunoscute
As vrea sa știu dacă am șanse sa se stabilească domiciliul fetitei la mine, am depus și o ordonanță presedintiala pt domiciliul fetitei la mine
Mama fetitei nu îs arata interesul pt ea o mai vizitează foarte rar și nu întreabă de ce are nevoie fetita
Am vreo șansă ca fetita sa rămână la domiciliul meu?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:04, 1 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati avea sanse dar depinde ce iese la procese.
Procesele se judecă în concret.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
DA, si e de preferat sa va angajati un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deși în mod normal regula este ,,custodie"comuna și domiciliul minor la mama în cazul dvs e posibil sa aveti ceva sanse.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Având în vedere cele învederate, aveți șanse, deși jurisprudența este favorabilă mamei!
Dar fiți beligerant în proces și contractați servicii avocațiale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor Cătălin090987 Cătălin090987 Bună seară cum pot obține custodia totala la copil are 1 an și 7 luni de mama la fetita m am despărțit acum 2 luni am aflat ca ea își refacuse viata cu ... (vezi toată discuția)
Nume minor DanielNitoi DanielNitoi Buna ziua Va rog o informatie . Am o fetita dintr o relatie extraconjugala , la momentul nasterii fetitei ambii parinti fiind casatoriti cu alti parteneri ( ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ? johannw johannw buna.am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, sa ma indrumati cum sa castig tutela fetitei mele de 1 an si 5 luni.In 2008 luna DEC s-a nascut fetita ... (vezi toată discuția)