avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit padure
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit padure

Bună ziua, Composesoratul are o padure cu destinatie de rezerva naturala, Avem controale si ei zic ca trebuie calculat impozit pentru terenul respectiv incepand cu anul 2016 noul Cod Fiscal. Ce articol reglementeaza acest lucru?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare impozit pe teren, platit desi legea acorda scutire de la plata acestuia Simi85 Simi85 Va rog sa imi spuneti daca se mai pot recupera banii platiti ca impozit din 2008 si pana acum, desi exista o lege prin care terenul respectiv trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)
Composesorat sangel sangel buna ziua....am o mare nelamurire in ceeace priveste un bun ( respectuv padure ) inscris in composesorat...mama mea a mostenit ca urmare a fratelui decedat o ... (vezi toată discuția)
Raport de evaluare cladire cu destinatie mixta aflata in proprietatea unei persoane fizice rdpfa rdpfa Din 2016, conform noului cod fiscal, PFA care isi desfasoara activitatea profesionala in apartament ar fi indicat sa aiba un raport de evaluare a ... (vezi toată discuția)