avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... administrator cu numele / firma acaparata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

administrator cu numele / firma acaparata

daca firma a fost acaparata de o persoana, la care sunt administrator si aceasta si-a insusit sume de bani pe contul personal de pe contul firmei (vorbim de 5000 euro) ce sanse am sa duc asta in instanta? Se vede clar ca persoana in cauza si-a pus pe numele ei acesti bani. Fara nici o semnatura de la mine, fara nici un act. De asemenea, persoana in cauza este posibil sa aiba relatii in politie, am dar aceste date la politie si nu s-a rezolvat nici acum. Este un caz clar de furt.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:23, 8 Iulie 2019
ce calitate are în firmă persoana în cauză?
cum ”ați dat aceste date la poliție”? ați formulat o plângere?
nu are nici o calitate.
plangere > da.
Gasiti aici detalii despre ce si cand puetti face daca solutionarea plangerii Dvs. penale dureaza nerezonabil de mult: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la un libret de cec cu câștig în autoturisme Clauditabreazu Clauditabreazu Am un libret de Cec cu câștig în autoturisme,în valoare de 5000 lei. Am inteles ca există o speță în care acești bani s.au recalculat si s-au dat ... (vezi toată discuția)
Intrebare nicebebe nicebebe Cum pot afla daca unei persoane i s-a intocmit dosar penal de catre politie? Imi sunt atat de neclare etapele care sunt de la depunerea unei plangeri de furt ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat de o persoana cum procedez? Adryan1911 Adryan1911 Buna ziua. Am o mare problema prin prietena mea am ajuns la un individ pe care il cunostea ea de mult. Trebuia sa cumpar de la el 6 telefoane. Toate bune si ... (vezi toată discuția)