avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calculul venitului net/membru de familie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calculul venitului net/membru de familie

Pentru calculul venitului net /membru de familie se adaugă și tichetele de masă ? Am divorțat recent și am făcut o cerere la Primărie, pentru acordarea alocației de susținere a familiei(monoparentale) , dar mi-au spus că depășesc cuantumul.Eu cred că aceste tichete nu ar trebui luate în seamă , deoarece nu sunt venituri cu caracter permanent.Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:19, 8 Iulie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca nu sunt permanente, sunt luate in calcul pentru perioada cand au fost acordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire ana500 ana500 Buna ziua . Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Alocatie pentru sustinerea familiei Tinabela Tinabela Buna ziua, Am o intrebare referitoare la stabilirea cuantumului alocatiei pentru sustinerea familiei: Se ia in considerare pensia de urmas a copilului dupa ... (vezi toată discuția)