avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate fi soțul asistent personal al soției cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate fi soțul asistent personal al soției cu handicap?

Dacă eu soția am handicap grav... Soțul neavând servici poate sa își facă acte pt asistent personal care sa ma ajute... Mersi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 7 Iulie 2019
Bineinteles ca poate fi asistentul dvs personal, nu cred ca ar fi vreun impediment....ar fi si indicat sa optați pentru asistent si nu pentru indemnizația de însoțitor, asistentul avand ca angajat, mai multe beneficii ( salariu in funcție de vechimea in munca, indemnizatie de hrana, concediu de odihna).
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2019
molnar nela, utilizator
Asistentul personal al persoanei cu handicap. Reglementări legislative
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent social - beneficii si indatoriri anamaria2006 anamaria2006 aveti idee unde as putea gasi informatii in legatura indatoririle unui asistent social care are in ingrijire o persoana cu handicap. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Drepturi ca asistent personal pt persoana cu handicap grav Adriana Zamfir Adriana Zamfir A-și dori sa mi spuneți exact ce drepturi și obligații am că asistent personal pt persoana cu handicap grav, program de lucru, etc.....Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)