avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare în ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare în ccc

Bună ziua daca sunt in cresterea copilului pot sa ma.angajez
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 8 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu beneficiați de INDEMNIZAȚIE de maternitate, vă puteți angaja. Dacă aveți indemnizație de creștere copil, puteți desfășura cel mult doar activități independente, din care să realizați ca medie, un venit net lunar de maxim 520 lei..
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2019
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu 06.05.2019, pe durata CCC puteti realiza , pe an calendaristic, un venit net care sa nu depășeasca de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei ...adica, echivalent a 520,8 lei net/luna)

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si alte venituri evek18 evek18 Buna ziua. De cateva zile am intrat in concediu crestere copil. In urmatoarea perioada doresc sa infiintez un SRL. Voi putea fi eu unic asociat sau ... (vezi toată discuția)
venit in perioada ccc Roxana Tds Roxana Tds Buna ziua! Pe perioada Ccc pot realiza venituri din indemnizația de cenzor de la o societate pe acțiuni? Nu este contract de munca este numire conform ... (vezi toată discuția)
Pot lucra pe langa ccc? Dita.Iudita Dita.Iudita Buna ziua! Sunt in ccc pe perioada de 2ani si m-ar interesa daca in aceasta perioada pot lucra fara sa pierd acest drept? Am inteles ca noua lege permite sa am ... (vezi toată discuția)