avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transport persoane pentru naveta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transport persoane pentru naveta

Salut, dorim sa dezvoltam o aplicație de commute sharing, ce implica transportul angajatilor spre și de la birou cu persoane ce se deplasează deja acolo împărțind costul combustibilului.

Întrebarea mea este: putem lansa serviciul asta în România fără ca șoferii (care nu fac taximetrie) sa se supună vreunor condiții speciale?

Cursele vor avea un preț mic pentru pasageri, bani transferați șoferilor.

Multumim mult!

Alte discuții în legătură

Se considera transport de persoane? fserbu fserbu Buna ziua, Daca pe traseul meu catre birou, iau un coleg cu care impart costurile combustibilului, intra in incidenta legii de transport persoane ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli auto dupa 01.07.2012 camelia adina camelia adina sunt deductibilie integral cheltuielile cu combustibilul si reparatiile la autoturismele mai mici de 3.5 tone daca ele sunt folosite de [b]agenti de vanzari ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate amortizare beinaz a beinaz a In cazul in care se inchiriaza un autoturism, conform contractului de inchiriere, chiria este de 500 de lei pe luna.Dar constat ca amortizarea acestui ... (vezi toată discuția)