avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Durata maxima a concediului medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Durata maxima a concediului medical

Bună ziua,

Am o nelămurire legata de zilele de concediu medical.
Știu ca acestea pot însuma pana la maxim 183 de zile calendaristice pe o perioadă de un an, corect?
As vrea sa va întreb dacă in aceste 183 de zile sunt incluse și eventualele zile de CM provenite din risc maternal sau prenatal?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Durata concediu medical laurafrincu laurafrincu Bună ziua, Am o nelămurire legata de zilele de concediu medical. Știu ca acestea pot însuma pana la maxim 183 de zile calendaristice pe o perioadă de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal laurafrincu laurafrincu Bună ziua, Trec prin următoarea situație și am nevoie va rog de sfatul dumneavoastră. În luna martie am pierdut o sarcina in urma stresului foarte ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediul medical al femeii insarcinate botezatuion botezatuion Buna ziua! As dori sa stiu care este nr. maxim de zile de concediu medical la care are dreptul salariata insarcinata, inainte de a intra in ... (vezi toată discuția)