avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresele Birourilor de Avocatura si Notariat din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresele Birourilor de Avocatura si Notariat din Bucuresti

Caut sa aflu datele de contact ( tel., e-mail etc) ale tuturor Birourilor de Avocatura din Bucuresti. Totodata as vrea sa stiu unde pot afla adresele tuturor Notarilor din Bucuresti. Unde sau cine mi-ar putea comunica aceasta informatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: partizanu co , utilizator 17:04, 25 Mai 2006
Avocati: uar.ro air notari unnpr.ro
Multumesc :)
[ link extern ] ...
atata doar ca e .. in constructie !
('sectiune in lucru' -- dupa cum apare pe ecran , la cautarea pe ''Tabloul avocaţilor'' ... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic - cum il obtin? stepetrache stepetrache buna seara ! am din nou nevoie de ajutorul dvs. respectiv, nu conteaza din ce motive sunt fortat sa-mi vand casa, un ap construit in bloc comunist. ce ma ... (vezi toată discuția)
Executarea unui contract de finantare cementarte cementarte In cazul unui contract de finantare, care are ca si clauza \" Prezentul Contract constituie titlu executotiu.\" se poate trece la executare silita imediat ce ... (vezi toată discuția)
Cotizanti la case de pensii si asigurari sociale in strainatate perianumarieta perianumarieta Buna ziua,cum as putea sa aflu daca compania pt care a lucrat fiul meu a platit cotizatia pt pensie in Cipru ?puteti sa mi dati o adresa unde sa trm e mail sau ... (vezi toată discuția)