avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plată doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plată doctorat

Bună ziua!
Sunt licențiat în teologie și profesor grad I preuniversitar. Sporul de doctorat îl primesc dacă doctoratul îl am în filologie?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Amonasro , utilizator 22:26, 20 Decembrie 2019
Sporul de doctorat se acorda numai dacă va desfășurati activitatea în domeniul pentru care dețineti titlul.

In speta, consider ca puteti primi.
Bună ziua,
Dacă lucrez la Operă și am un doctorat în istorie pe o temă despre muzică mă încadrez la sporul de doctorat? Multumesc!
Pe diploma scrie doctor in istorie sau doctor in muzica?
doctor in istorie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)
Sporul de doctorat forumistfor forumistfor Buna seara, Sunt profesor cu licenta in Litere si in Biologie si predau Biologia, specialitate la care am obtinut gradul I in anul 2000. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Indemnizație doctorat Silvian Floarea Silvian Floarea Sunt profesor de limba română, gradul I, am obținut în luna decembrie doctoratul în TEATRU ȘI ARTELE SPECTACOLULUI. Conducerea liceului unde activez mi-a ... (vezi toată discuția)