avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casă de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casă de marcat

PFA radiat in martie 2019, Am aflat de radiere in Iunie 2019 la depunerea lunară pentru mai 2019 pentru casă de marcat . În iunie am cerut informare la Registrul Comerțului (Am fost radiat că am avut 5Caen autorizate și 2 secundare) după informare am inceput procedura de autorizare PFA . Acum sunt PFA cu aceias denumire dar am alt CIF și alt F. Problema mea este in legatura cu casa de marcat:: 1. modific antetul sau trebuie să schimb memoria.? 2. Cum declar lunile radiate? pe care Pfa?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:34, 19 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum sunteti o noua persoana juridica si trebuie achizitionata si inregistrata o noua casa de marcat fiscala (sau aceeasi cu alta memorie fiscala).
Mulțumesc

Iulian Manea a scris:

Acum sunteti o noua persoana juridica si trebuie achizitionata si inregistrata o noua casa de marcat fiscala (sau aceeasi cu alta memorie fiscala).

Ce se intampla sau cum procedez cu toate intrările și încasările de când am fost radiata până am aflat si am deschis noul PFA?
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2019
ank25, utilizator
Desfasurarea de activitati comerciale fara a fi inscrisa in Registrul Comertului este ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate de comert pe pfa sweet_angel sweet_angel buna ziua am si eu un pfa deschis si nu am stiut ce trebuie facut. nu m-a invatat nimeni. am avut un magazin alimentar care nu a mers. ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)