avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituire bunuri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituire bunuri

Buna ziua ! Am si eu nevoie de un ajutor si anume, niste informatii legate de recuperearea obiectelor ridicate in urma unei perchezitii domiciliare. In iunie 2008 s-a efectuat o perchezitie domiciliara, la parintii mei acasa, unde aveam depozitate niste obiecte personale. Procurorul a dispus ridicarea tuturor obiectelor, nu a lasat nimic in pastrare la domiciliu, cu toate ca acele obiecte nu aveau legatura cu ceea ce cautau ei, mai exact masini si piese de masini. Obiectele nu au fost confiscate ci ridicate in vederea verificarii lor, daca provin din strainatate ( de unde se trimisese cererea de efectuare a perchezitiei) si au fost depuse la sediul politiei, la camera de corpuri delicte.
Nu am primit absolut nimic de la ei, nici-o instiintare , l-am sunat pe procuror sa-l intreb daca-mi pot ridica lucrurile de la ei ( in septembrie 2008 ) si mi-a spus ca trebuie sa iau legatura cu un avocat, care sa-mi explice cum e procedura. Am vorbit cu un avocat, care mi-a spus ca trebuie sa cer avocatului sotului meu, din strainatate, o hartie de la tribunal in care sa se specifice ca mi se pot inapoia acele lucruri personale, deoarece nu au legatura cu dosarul de acolo, ca nu provin din tara lor. Avocatul nu a facut rost de acea hartie, acel act, tot ne amana pentru ca pe respectivii nu-i intereseaza lucrurile mele ridicate de statul roman. Procesul sotului meu s-a incheiat in august 2008, deci a trecut un an si ceva de la perchezitie si lucrurile mele sunt tot la politie.
As vrea sa stiu, cum mi le pot recupera, ce anume trebuie sa fac ca sa mi le iau inapoi de la politie, care este procedura ? Ma puteti ajuta ?

Alte discuții în legătură

Restituire bunuri megg megg Buna ziua ! Am si eu nevoie de un ajutor si anume, niste informatii legate de recuperearea obiectelor ridicate in urma unei perchezitii domiciliare. In iunie ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la domiciliu ilegala ? mire9 mire9 Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu, abuz sau nu? cori-cory cori-cory Buna ziua , astazi am avut un control la domicilui de la Garda de mediu pe motiv ca am cateva masini in curte si ca sunt banuit ca desfasor activitati cu ele ... (vezi toată discuția)