avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retragere numerar bancomat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retragere numerar bancomat

Daca am card la o banca si vreau sa scot pensia de la alta banca se percepe comision? Si daca da,este suma fixa sau funtie de suma retrasa? Multumesc f mult
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Paica Florica , utilizator 21:18, 21 Iulie 2019
Comisionul este foarte mare dacă scoateți de la altă bancă banii. Diferă procentul și suma de la o bancă la alta. Costurile interbancare sunt destul de mari.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
Dapix, utilizator
In mod normal atunci cand veti introduce cardul si tastati suma care vreti sa o extrageti, bancomatul o sa va intrebe daca doriti chitanta si dupa daca sunteti de acord cu comisionul afisat pe ecran ... daca va convine ii scoateti.

De ce nu va schimbati banca la care va intra pensia.
Vedeti ca sunt banci cred ca (ING) e una din ele care deoarece au putine bancomate practica coosioane 0 la extragerile de la bancomatele altor banci.
Multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision exagerat extragere bancomat. CiocanelL CiocanelL Bună ziua, Doresc să aflu ce pot face în situația în care comisionul de retragere de la bancomat (altul decât cel al emitentului cardului) este ... (vezi toată discuția)
Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)
Cont in euro in tara pentru detasat in italia flori2009 flori2009 Am un cont de salariu intr-o banca din tara, eu lucrand ca detasat in afara. Am scos bani din Italia, apoi am sunat la banca sa ma interesez de comisioane si ... (vezi toată discuția)