avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vânzare cladire si teren catre persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vânzare cladire si teren catre persoana fizica

Buna ziua. Daca o societate vrea sa vândă o cladire si terenul aferent catre o pers fizica, factura dpdv al TVA va fi scutita fara drept de deducere? Cladirea si terenul au fost cumparate cu taxare inversa in 2007. Au fost facute si modernizări la clădire. Ajustarea TVA in acest caz trebuie făcută si la valoarea de achizitie sau doar ptr modernizări?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Elenasava, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturare cu sau fara tva la vanzarea unui imobil cumparat in 2007 raresandreico raresandreico Buna ziua, am cumparat de la constructor pe societate( SRL) un apartament cu doua arii de gradina aferente, in iulie 2007, factura fiind facuta fara TVA ... (vezi toată discuția)
Calculez prorata florentyna florentyna in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu. in aceste cladiri si pe ac terenur imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare vinzare imobil al societatii comerciale nobil nobil Valoarea contabila actualizata prin reevaluare ANEVAR este de 200.000 lei . S-a facut apartamentare , respectiv spatiul a fost impartit in trei apartamente ... (vezi toată discuția)