avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intampinare recurs
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intampinare recurs

Am câștigat în instanță dreptul de handicap grav pentru tatăl meu.Comisia de evaluare îi dăduseră handicap accentuat. Acum Comisia a făcut recurs la decizia luată de Tribunalul Ialomița. Am primit copia de recurs făcută de Comisie și o citatie în care spune sa depun intampinare în termen de 30 zile care sa cuprinda numele ,prenumele,probele.Toate acestea au fost trimise când am făcut cererea către Tribunal.Trebuie sa le trimit iar ?
Cel mai recent răspuns: Monica Boeru , utilizator 11:38, 16 Iulie 2019
Intampinarea din aceasta faza procesuala vizeaza apararea in raport de motivele de recurs.
Nu datele dvs. conteaza ci apararea fata de motivele invocate la care este necesar sa raspundeti.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs taxa auto - trebuie sa mai depun ceva la dosarul cauzei? vyobuz vyobuz Am castigat ca multi altii procesul pe fond la tribunal si finantele au facut recurs , ca de obicei, la curtea de apel. Trebuie sa mai depun ceva la dosar? (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)