avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul vechime grupa a-II-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul vechime grupa a-II-a de munca

Am lucrat in perioada 1979 sept. pana in luna ian. 1984 ca mecanic de aeronave in avitia civila, grupa a II-a de munca, este inscrisa in cartea de munca, in total 4 ani si 3 luni.Intrebarea este daca se acorda 1 an ca vechime, adica cate 3 luni pentru fiecare an lucrat si daca aceasta vechime se calculeaza la pensia anticipata,dupa noua lege, Legea 127 privind sistemul public de pensii, cu stima, ilie575

Alte discuții în legătură

Grpa a 2- a de munca ilie575 ilie575 Am lucrat in perioada 1979 sept. pana in luna ian. 1984 ca mecanic de aeronave in avitia civila, grupa a II-a de munca, este inscrisa in cartea de munca, in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ilie57 ilie57 buna ziua,sunt nascut in anul 1957,luna iunie, am vechime in munca 38 ani din care 4 ani si trei luni lucrati in aviatia civila in functia de mecanic de avion ... (vezi toată discuția)
Daca scoala militara se considera vechime in munca, daca da, in ce conditii? ilie57 ilie57 am inceput activitatea in munca in anul 1975, dupa care in perioada 1976 -1979 am urmat cursurile unei scolii militare de maistrii de avitie urmand ca dupa ... (vezi toată discuția)