avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grpa a 2- a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grpa a 2- a de munca

Am lucrat in perioada 1979 sept. pana in luna ian. 1984 ca mecanic de aeronave in avitia civila, grupa a II-a de munca, este inscrisa in cartea de munca, in total 4 ani si 3 luni.Intrebarea este daca se acorda 1 an ca vechime, adica cate 3 luni pentru fiecare an lucrat si daca aceasta vechime se calculeaza la pensia anticipata, cu stima, ilie575
Cel mai recent răspuns: ilie575 , utilizator 10:24, 19 Martie 2019
4 ani si 3 luni in grupa II aduc doar punctaj suplimentar.
Nu aduc stagiu aferent(3 luni/an) si nici reducere de varsta.
buna ziua, ca stagiu de cotizare am pana in prezent 40 ani si 6 luni, cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime grupa a-ii-a de munca ilie575 ilie575 Am lucrat in perioada 1979 sept. pana in luna ian. 1984 ca mecanic de aeronave in avitia civila, grupa a II-a de munca, este inscrisa in cartea de munca, in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ilie57 ilie57 buna ziua,sunt nascut in anul 1957,luna iunie, am vechime in munca 38 ani din care 4 ani si trei luni lucrati in aviatia civila in functia de mecanic de avion ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime suplimentar LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Pentru sporul de vechime de : 4 ani + 6 luni ( calculat pentru 9 ani lucrati in grupa I, 100%, stagiu complet de cotizare) si 1 an + 3 luni ( calculat pentru ... (vezi toată discuția)