avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt organizat in grup in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt organizat in grup in Germania

Buna ziua,
va rog sa-mi dati un sfat. Fata mea are o firma de constructii in Germania unde a angajat mai multi muncitori din Romania carora le-a oferit o locuinta chiar in casa in care locuieste si ea. Intr-o zi, trei din ei i-au spus ca nu pot merge la lucru ca nu se simt bine (unul din ei si-a serbat cu no zi inainte ziua de nastere). Asa ca cei trei au ramas acasa. Cind s-a intors fata mea acasa cu ceilalti muncitori, cei trei erau disparuti cu masinile lor (despre care spuneau mereu ca sint defecte) dar au furat toate uneltele si aparatele electrice ale firmei depozitate in beciul casei in valoare de cel putin 5000 Euro, banii si lucrurile colegilor, au mai luat cu ei si cheile de la casa si de la containerul cu materiale precum si cheile de fabrica prietenului fetei mele luind si de acolo lucruri in valoare de citeva mii de euro, lasind apoi usa de la fabrica deschisa, apoi au mai furat din locuinta fetei mele un dosar in care avea toate pinurile, parolele si toate datele de acces de la banci, paypal, westernunion etc...M-ar interesa sa aflu ce ar putea interprinde fata mea si in Romania impotriva acestor hoti din comuna Adincata-Suceava. M-as bucura daca cineva dintre dumneavoastra domnii avocati ne-ar ajuta in acest sens pentru formularea unei plingeri penale, reprezentare pa politie, parchet, instanta... si ne-ar comunica totodata si onorariul sau.
Va multumesc
Cu stima
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

O aventură online de 6 luni și 30 000 euro, să ii returnez sau să îi păstrez ? alexa95 alexa95 buna, am o urmatoarea situatie: in urma a 6 luni de relatie la distanta (online) cu un cetatean italian am primit suma de 30 000 euro printr-o tranzactie ... (vezi toată discuția)
Schimbare calorifere si reparatie instalatie termica apartament ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie. Trebuie sa schimb caloriferele in aceasta perioada, pentru ca renovez. Am luat legatura cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Partaj /custodie comuna si iesire din tara cu minor brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati - Am divortat dupa 11 ani( sotul a introdus divortul- avea pe altcineva) avem un baietel de 4 anisori care este ... (vezi toată discuția)