avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vouchere de vacanta nefolosite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vouchere de vacanta nefolosite

De anul trecut mi-au ramas 3 tichete de vacanta, nefolosite (150 lei) ...care vor expira la sfarsitul acestei luni. am intrebat angajatorul daca mi le-ar putea prelungi, dar mi s-a spus ca n-au cum
in acest caz, trebuie sa la returnez si sa-mi fie restituit impozitul pe aceasta suma
Exista vreo cerere tip, pt returnarea lor?
Multumesc anticipat pt raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Tihete vacanta - prelungire crearesiteweb crearesiteweb Buna, Parintii mei au iesit la pensie din luna februarie, tichetele le au de anul trecut si vor expira anul acesta in luna iunie. Daca ei nu mai lucreaza, ... (vezi toată discuția)
Emitere rca fara ca persoana din polita sa fie prezenta usfuia00 usfuia00 Salut, Am vandut prima mea masina si la incheierea contractului de vanzare cumparare nu am trecut pe certificatul de inmatriculare \\"instrainat catre ... (vezi toată discuția)