avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intrerupere studii dupa obtinere credit \"Investe in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrerupere studii dupa obtinere credit "Investe in tine"

Buna ziua, tot caut in lege si in normele de aplicare a programului de finantare garantat de stat "Investe in tine" urmatoare problema: daca am obtinut creditul am cheltui o parte din bani dar am intrerupt studiile fara sa reiau alta forma de invatamat , creditul ramane garantat de stat se schimba ceva? Merci

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Finantari prin programul jeremie IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, are cineva mai multe detalii privind obtinerea de credite prin programul JEREMIE? Multumesc (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)