avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

Buna ziua!
Imobilul constituind un teren mai exact o livada care nu se alfa in apropierea locuintei, poate fi considerat dependinta sau loc imprejmuit si sa formeze obiectul infractiunii de violare de domiciliu?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dalia Elena , utilizator 13:26, 20 Iulie 2019
e doar o parere, cred ca e mai degraba tulburare de posesie.. locul nu trebuie sa fie doar imprejmuit, dar si sa fie amplasat in imediata apropiere a domiciliului:
"o locuință, încăpere, dependință sau loc împrejmuit ținând de acestea"
Multumesc frumos pt raspuns!

Adrian Dimitriu a scris:

e doar o parere, cred ca e mai degraba tulburare de posesie.. locul nu trebuie sa fie doar imprejmuit, dar si sa fie amplasat in imediata apropiere a domiciliului:
"o locuință, încăpere, dependință sau loc împrejmuit ținând de acestea"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu Matist Matist Buna ziua. Am si eu o intrebare: in cazul unei livezi care este inconjurat,este in proprietatea mea , patrunde cineva fara consintamantul meu - aceasta ... (vezi toată discuția)
Constituie infractiune de violare de domiciliu? student97 student97 Un barbat major patrunde intr-o livada imprejmuita cu un gard pe care se afla un panou de atentionare prin care se interzice accesul. Este violare de ... (vezi toată discuția)
Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)