avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea săptămânii de lucru de la 5 la 4 zile cf ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea săptămânii de lucru de la 5 la 4 zile cf art.52 Alin. 3

Angajatorul ia hotărârea sa aplice reducerea săptămânii de lucru de la 5 la 4 zile pe o perioada de o luna. Cum se operează în revisal această măsură. Se suspendă cim pentru fiecare salariat de la 01..07.2019 pana la 31.07.2019, sau se suspendă săptămânal ziua care s-a stabilit ca nu se lucrează și apoi încetare suspendare. Va rog sa îmi spuneți pașii de operare corecta in revisal a acestei masuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 20 Iulie 2019
Se suspenda c.i.m. in baza art.52 alin.1lit. C C.mun.

Odata cu reducerea programului de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana se va reduce corespunzator salariul, ce presupune reducerea cu suma la care ar fi avut dreptul salariatul pentru ziua de lucru daca nu ar fi fost redusa.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea temporara a activitatii Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, Pentru reducerea temporara a activitatii de la 5 la 4 zile conform art 52 (3) C.Muncii, e nevoie de Hot Aga sau e sufienta o decizie interna in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal sode sode Bună ziua ! Aș dori un răspuns la întrebarea: Cum se înregistreayă în REVISAL reducerea săptămânii de lucru la 4 zile, implicit a salariilor ... (vezi toată discuția)
Reducere program de lucru revisal rrramor rrramor Procedura reducere program de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana, implica raportarea in Revisal a zilei nelucrate ca suspendata in fiecare ... (vezi toată discuția)