Am rugamintea sa mi spune-ti daca exista vreo solutie in urmatoarea speta:societate are licente transport taxi. Pentru a vinde masinile cu tot cu licenta,unei alte societati primaria nu accepta transferul licentei pe o alta societate. Care are ar fi modalitatea legala sa transfer drepturile si obligatiile unei alte societati,sa le poata folosi,fara sa mai raspunda firma care le detinea?
Multumesc.
Licenta de taxi se elibereaza pentru operatorul de transport, in speta de fata, societatea care doreste sa vanda autovehiculele.
Daca doriti sa vindeti autovehiculele cu tot cu licentele, trebuie/poate fi vanduta intreaga societate, ceea ce implica mai multe aspecte.
Legea 38/2003 reglementeaza activitatea de transport persoane in regim de taxi, puteti verifica in lege care ar fi modalitatile (si/sau posibilitatea) de transfer a licentei, sau in normele metodologice de aplicare a acestei legi.
In momentul de fata implementez pentru o societate OUG 49/2019, si nu imi amintesc exact procedura pentru Legea 38.