avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor: calomnie și defaimare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor: calomnie și defaimare

Buna seara,sper că cineva să mă poată ajuta.Am fost căsătorită și am un băiețel divorțând in anul 2014..În anul 2016 am plecat la muncă în Anglia și am muncit aproximativ 4 luni intorcandu-ma in Romania după 1 an m-am întors înapoi la munca in Anglia împreună cu viitorul meu soț.Lucram ptr o agenție de recrutare și locuim într-o casă a agenției.In momentul in care au fost niște conflicte în casa pe tema curățeniei un cuplu din casa a afirmat că am o problema cu ei doar ptr simplu fapt că am avut o relație sexuală ceea ce nu este adevărat.Susținând acest lucru în fața unui alt roman și reprezentanta agenției.Viitorul soț nu mai știe ce să mai creada mai ales că el este și foarte gelos.Iar astăzi fratele celui cu care am avut conflictul la abordat pe viitorul soț într-o parcare a unui supermarket întrebând-ul daca are o problema cu fratele lui și că este un prost că eu sunt o "curva"și că el poate să îi mai aducă cel puțin 3 4 persoane cu care am avut relații sexuale.Viitorul soț fiind însoțit de încă 2 băieți români asistând la toată discuția.In momentul in care a ajuns acasă și mi-a spus ceea ce ia zis i-am scris pe fb iar el a recunoscut discuția cu soțul meu apoi blocandu-ma.Problema este că nu prea pot sa fac nimic aici în Anglia ptr că săptămâna viitoare ne întoarcem în Romania eu fiind însărcinată în 7 luni.Ii pot acționa în judecată în Romania pe acești 2 români sau trebuie sa fac o plângere aici în Anglia?Va rog ajutați-ma cu un sfat

Alte discuții în legătură

Ajutor sau susținere din partea statului roman Trandafirul Trandafirul Bună ziua, sunt o româncă în separare. Momentan lucrez în Germania,am doi băieți mici care stau cu tata în Italia. Am avut prima înfățișare și ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata alina n. alina n. buna.ma numesc Alina ,,,si am sotul inchis intr-un penitenciar.acum el savarseste o pedepsa d un an,,ptr nerespectarea legilor vamale.asta inseamna:nu a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ada969 ada969 Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)