avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare conditionata

buna.ma numesc Alina ,,,si am sotul inchis intr-un penitenciar.acum el savarseste o pedepsa d un an,,ptr nerespectarea legilor vamale.asta inseamna:nu a declarat la vama un pistol cu aer comprimat.a avut un conflict cu niste persoane,,,s-a ajuns la politie,,si de acolo mai departe...toate ptr ca nici la politia locala nu a fost sa inregistreze pistolul si sa isi faca un permis de arma.norocul lui a fost ca avea factura de cand l-a cumparat,defapt lui i s-a dat 6 luni ptr aceasta fapta,,,plus alte 6 care au rezultat de la un alt caz...de 2 ani cu suspendare ptr condus ilegal.a fost inchis p 11 martie anul curent...au trecut 8 luni jumate si la penitenciar i-a fost acceptata cererea ptr iesire conditionata,,ptr ca a fost linistit,,,a muncit,,a participat la cursuri d tamplarie,,,a fost sef de camera.etc.acum vineri pe 30 oct. are decizia finala de la tribunal,,daca ii accepta cererea de iesire conditionata.sunt foarte ingrijorata ptr ca nu are avocat ptr ca nu ne permitem si as vrea sa stiu parerea d-voastra,daca va avea sanse sa iasa de acolo?? va multumesc mult,,,si sper ca voi primi un raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:56, 3 Noiembrie 2009
Conteaza foarte mult in pronuntarea hotararii relatiile de la penitenciar.
Daca acestea sunt favorabile ,cresc sansele pentru admiterea cererii.
Succes
el spune ca cei din penitenciar ar avea o parere destul d buna...nu a avut conflicte cu nimeni,,a pastrat distanta...fata de ceilalti,,,ms mult,,,sper sa aiba noroc...
Sunt cam multe adunate acolo.Eu nu as fi prea optimist ca ar putea sa-i dea drumul.
va multumesc ptr putinele sfaturi pe care mi le-ati dat,,sotul meu a avut noroc si a scapat,,l-au acceptat la tribunal ptr iesirea conditionata..msmsmsm
Felicitari si invatatura de minte pentru ca in viitor sa nu mai viziteze respectivul spatiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata- cat de mult ajuta noul cod penal??? roxanaph roxanaph Buna seara! Am si eu o intrebare referitoare la fratele meu care a executat deja 2/3 din pedeapsa , a intrat in comisia de liberare conditionata , dar a ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Madalina2526 Madalina2526 Buna seara va spun pe scurt problema si rog din suflet daca se piate o solutie.sotul recidivist,arestat in 2010 pt furt cu pedeapsa de 5 ani in mai 2013 prima ... (vezi toată discuția)