avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere eliberare conditionata - termenul la care se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere

buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut anterior faptei pt care era inchis.acum a fost condamnat tot cu 1an si 6luni si i sa dedus acel an executat.poate cere eliberarea cnd acum?
Cel mai recent răspuns: mayra2013 , utilizator 12:19, 7 Aprilie 2013
cand va fi depus la penitenciar sa explice situatia celor ce il incarcereaza si va fi analizat in prima comisie.
pacat ca avocatul nu a cerut sa se mentina liberarea conditionata avand in vedere ca a ramas sa execute tot un an si sase luni.
el a fost incarcerat ieri,dar a fost dus pe sectie si saptamana viitoare va fi dus pe penitenciar.avocata spune ca ea va depune cererea de eliberare conditionata,dar cum poate cere eliberarea conditionata odata ce el nu e pe pnt. a mai zis ca poate depune si contestatie la executare. ar avea sanse?
Poate sa iasa conditionat.
Daca are avocat poate depune cererea de liberare conditionata chiar maine.
are avocat. o sa depunem cererea de eliberare conditionata joi. dumneavostra spuneti ca nu ar mai fi nevoie si de contestatia la executarea pedepsei? va multumesc
Sa o trimita prin fax si acum poate avocatul.daca nu are timp sa o depuna maine.
Este bine sa se grabeasca deoarece cu cat sta mai mult pana o depune cu atat sta persoana arestata mai mult.
Si o zi cam conteaza dupa parerea mea...

Alte discuții în legătură

Re-judecare tariq tariq sunt cetetean straiini casatorit cu o romanca ..am primit 3 ani cu suspendare pedepsei sub art 215.cp...am executat doar un an si 2 luni din pedeapsa date de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata alexandra.dinica alexandra.dinica in cazul in care s.a facut transferul unui detinut din Italia in romania,la rahova si are deja indeplinita fractia ptr eliberare conditionata, mai este nevoie ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)