Buna seara va spun pe scurt problema si rog din suflet daca se piate o solutie.sotul recidivist,arestat in 2010 pt furt cu pedeapsa de 5 ani in mai 2013 prima instanta pt liberare conditionata respinge cererea cu 2 luni amanare,in august din nou instanta i se admite cererea ii face procuratura recurs iar tribunalul ii da 3 luni amanare,16.01.2014 instanta pt liberare ii admite cererea judecatoria si din nou i se face recurs tin sa mentionez ca am fost in audienta la penitenciar nu are nici un raport din contra are o gramada de evidentieri comportament bun iesiri la cursuri,etc.are executati 4 ani zi la zi din 5 ani.va rog din suflet un sfat o sugestie unde sa ma duc si ce sa mai fac,si dc atatea recursuri ca nu mai inteleg deloc legea asta va multumesc
Buna seara a avut de fiecare data avocat dar se pare ca unde e lege nu e tocmeala sau mai bn zis se aplica doar la cine vor ei......am pus avocati peste avocati si nimeni nu rezolva nimic am fost si in audiente la grefier,la procuror degeaba.a indeplinit si art 59 a facut mai mult din 2 fracti a iesit si la cursuri are nenumarate evidentieri dar se pare ca legea se aplica pe ochi frumosi