avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara

Am o intrebare:Este posibil dupa perioada de control juridic de 60zile persoana sa fie arestata?
ART. 215 c.p.p.
Conţinutul controlului judiciar
................
7) În cazul în care, pe durata măsurii controlului judiciar, inculpatul încalcă, cu rea-credinţă, obligaţiile care îi revin sau există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată, la cererea procurorului ori din oficiu, poate dispune înlocuirea acestei măsuri cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive, în condiţiile prevăzute de lege.
.................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul cu numere expirate Alina.pavel Alina.pavel am avut un accident soldat fără victime ,nefiind vinovata , mi.a fost reținut permisul de conducere Dându-mi o dovadă de 15 zile , precizez ca masina nu ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Infractiune repetata sabadussimona sabadussimona Ce se intampla daca o persoana repeta infractiunea de lovire si alte violente,la intervale scurte de timp,chiar daca are mai multe plangeri penale? (vezi toată discuția)