avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie

Bună ziua,
Soțul meu a primit decizia de pensie și în partea de jos,a paginii scrie o moivare,în care se spune că nu afost valorificat salariul brut menționat în adeverința emisă de OMV Petrom,întrucât nu respectă prev.art.124,alin1/HG257/2011,în sensul că adeverințatebuie să conțină salariul tarifar;în schimb,în adeverința respectivă se specifică că contribuțiile sociale s-au reținu la salariul brut. Așvrea să știu cum este corect și dacă avem vreo șansă de izbândă la contestație sau în istanță.

Alte discuții în legătură

recalculare pensie adeverinta venituri brute (acord global) moraru1234 moraru1234 Buna ziua , As avea o intrebare pe forum legat de un subiect pe care l-am citit de multe ori in ultimii ani. Un prieten mi-a aratat motivarea intr-un ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensionare lidia01 lidia01 Buna ziua, in baza deciziei de pensionare pentru limita de varsta nu mi-au fost valorificate veniturile brute in intervalul 08.1993-01.04.2001, venituri ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare pentru respingerea (adeverintelor) valorificarii veniturilor suplimentare (acord global, prime) odoina2 odoina2 B-)Am primit decizia de pensionare si are o MOTIVARE: \"prin care se respinge valorificarea veniturilor suplimentare (acord global, prime) din adeverintele ... (vezi toată discuția)