avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... \"Comerț online\" pt polițiști...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

"Comerț online" pt polițiști...

Salutări.
Doresc să știu, în calitate de polițist pot să desfășor comerț online?
Adică vreau să desfășor activitate de "referință" pentru diverse produse și servicii, să fac publicitate la acestea, fiind plătit din comisionul acordat. Am văzut că am nevoie și de un tip de societate (pfa, îi, if) pentru a putea să fiu remunerat pentru această activitate.
Prin urmare sunt compatibil pentru a desfășura o astfel de activitate?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)
Firma noua ! este posibil asa ceva ? dar cum? koxinus koxinus Buna ziua ! As dori sa infintez o firma XYZ (SRL) in care eu as fi unicul angajat si m-as ocupa de urmatoarele: 1) O persoana fizica din Bucuresti care ... (vezi toată discuția)
Pfa -extindere activitate valit valit Am PFA - cu cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei (norma fixa de venit) platitor de TVA din luna decembrie anul 2010. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)