avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract salubritate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract salubritate

Am punctul de lucru al societatii in incinta metroului. Deci in subsol nu la suprafata. As dori sa stiu in baza carei legii sunt obligat, ca societate comerciala, sa inchei contract de salubritate cu primaria sector 3, in conditiile in care Metrorex are o firma acreditata care isi desfasoara activitatea la metrou. Am avut contract cu firma de la metrorex, insa primaria m a obligat sa anulez orice alt contract de salubritate si sa semnez cu ei.Pe de alta parte, au venit primele doua saptamani, apoi daca au vazut ca nu am gunoi, nu au mai trecut, doar prin mail imi trimit factura. Daca se poate, o lamurire va rog, cu privire la aceasta obligativitate a sectorului 3 de a incheia contract de salubritate doar cu ei, cu toate ca imi desfasor activitatea sub pamant unde raspunde de salubritate o alta firma.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Taxa salubritate la punctul de lucru tasica01 tasica01 Buna ziua! Am nevoie de ajutor in solutionarea unei probleme privind taxa pentru ridicarea gunoiului unde am punctul de lucru. Eu am un birou unde desfasor ... (vezi toată discuția)
Contract salubritate sediu social fara activitate digi2012 digi2012 Am o societate al carei sediu social este la domiciliu. Aici am contract de salubritate pe PF. Sediul social este fara activitate, iar singurul angajat sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)