Bună seara. În anul 2008 am înființat un srl. În anul 2009 am parasit România lăsând firma de capul ei sa zic asa. Acum m-am intors in țară si am pus pe picioare un atelier de producție mobilier la comandă care momentan funcționează la negru, dar as vrea sa intru in legalitate. Alt SRL bănuiesc că nu mai pot face. Pentru pfa nu am calificare în domeniu (bănuiesc că este necesară). Cum as putea proceda de exemplu daca ar trebui să vând un obiect de mobilier produs de mine unei firme care trebuie sa justifice banii dati ( factura,chitanță, etc)? Multumesc
Vedeti care este situatia cu acest SRL.
Poate rezolvati sa lucrati pe el.
Legea va confera dreptul sa apelati la avocat pentru analizarea actelor si a situatiei juridice.
Eu de la acel srl mai am decat o ștampilă si certificatul de înregistrare. Care ar fi pașii de urmat pt a il aduce cu actele la zi? Sau ar fi mai ușor să il închid su sa fac altul nou?
711 in bilant
mmanu
buna ziua
folosesc contul 711 variatia stocurilor pentru a evidentia cresterea in greutate animale, la o ferma, problema este ca nu am sold la cont la ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal
aligadot
Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.