avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avertisment politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Avertisment politie

Buna seara,am primit avertisment din partea politiei in urma unei sesizari la 112,avertisment incadrat la art.2,pct.1,lg.61/1991 R si sanctionate de art 3,alineatul 1,litera a din legea 61/ 1991 R,precizez ca politistul care a venit la domiciliu a refuzat sa faca constatarea,m-a agresat verbal, si a facut abuz in serviciu eu depunand plangere penala impotriva lui,iar ce scrie in procesul verbal in care am primit avertismentul,politistul a trecut altceva decat faptele reale.Va rog frumos sa imi spuneti pasii necesari pentru a contesta acest avertisment tinand cont ca nu este conform cu realitatea,si necontestandu-l as fi de acoord cu cele spuse de politist.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda conform legii 61/ 91 art. 2 pct. 11 si pct. 1 Lielena Lielena Intre mine si vecinii de sus exista un conflict de 3 ani, de la mutarea lor in bloc. Fac zgomot continuu. Pentru ca nu ne-am inteles, m-am rezumat la a le ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru tulburarea liniștii publice in piața constituției prin ambalarea excesivă a motorului Dragosv17 Dragosv17 Bună ziua, Am fost aseară în piața Constituției și văzând câ lumea se joacă cu mașinile prin parcare, entuziast, m-am gândit să încerc și eu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru apel la 112 Aeiou Aeiou Buna. Intrbarea mea este care sunt pasii de urmat in contestarea unei amenzi primite in cazul unui apel la 112. Situatia este urmatoarea: Eu lucrez in ... (vezi toată discuția)