avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie

Buna ziua! As fi recunoscator daca m.ati ajuta cu un raspuns! Doresc sa deschid un magazin in curte. Am avut cadastru vechi la casa, si l.am refacut. De aproape 7 luni astept cadastrul si cartea funciara de la OCPI. Acum mi.au zis ca a fost o problema cu cartea funciara,ca au solicitat rezolvarea, si inginerul care se ocupa de actele mele este plecat din tara pentru 10 zile, deci m.a lasat in aer cu actele. Consider ca am asteptat destul, banii i,am platit inginerului pentru cadastru si pentru acte, am asteptat aproape 7 luni si banuiesc ca urmeaza sa mai astept destul de mult. Intrebararea mea este urmatoarea: Pot sa ma apuc de constructie fara cadastru si carte funciara, si sa trec apoi constructia in acte ? Pot lua de la primarie autorizatie de constructie fara cadastru si carte funciara? Proiectantul mi.a cerut cadastru,ortofotoplan si carte funciara sa imi faca proiectul. Nu imi poate face proiectul dupa o schita a mea, adica sa ii arat cum vreau sa fac constructia, si sa ii duc apoi actele? Acum am doar titlu de proprietate, si schita de cadastru facuta de inginer.

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! am cumparat un teren si am impresia ca ceva nu este ok mihaiolempie mihaiolempie M-am gandit sa imi fac o casa. Am hotarat sa cumpar pamant. Am gasit pamantul dar am cumparat de la doi proprietari pentru a fi mai larg. Am facut actele cu un ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal LarisaBuse LarisaBuse Buna seara! Am nevoie de putin ajutor, va rog frumos! Eu am facut cadastrul la casa din nou, deoarece de la primarie,acum multi ani am primit doar planul de ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)