avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Bună ziua,
La sfârșitul luni august ași vrea sa întru în concediu de creștere copil, ași dori sa va întreb dacă eu sunt angajat la firma franceza de drept francez, pot rămâne angajat acolo sau încalc vreo lege, cum se poate controla acest lucru.
Menționez ca acolo sunt director general dar nu ma duc în Franța, lucrez totul din România. În România sunt tot direcție general.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 1 August 2019
Nu aveti cum sa beneficiati de indemnziatia CCC in tara, daca sunteti angajat al unei societati din Franta.
Sunt angajat și în România, dar nu știu dacă pot rămâne angajat în Franța după ce ies în România în concediu de creștere copil

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti cum sa beneficiati de indemnziatia CCC in tara, daca sunteti angajat al unei societati din Franta.

Incepand cu 06.05.2019, pe durata CCC puteti realiza , pe an calendaristic, un venit net care nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei ...adica, echivalent a 520,8 lei net/luna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in ccc ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Pot obtine venituri din contract individual de munca, în limita a 6250 lei net/an, daca ma aflu in concediu de crestere a copilului? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si alte venituri evek18 evek18 Buna ziua. De cateva zile am intrat in concediu crestere copil. In urmatoarea perioada doresc sa infiintez un SRL. Voi putea fi eu unic asociat sau ... (vezi toată discuția)
venit in perioada ccc Roxana Tds Roxana Tds Buna ziua! Pe perioada Ccc pot realiza venituri din indemnizația de cenzor de la o societate pe acțiuni? Nu este contract de munca este numire conform ... (vezi toată discuția)