avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum vor evalua notarii niște mașini?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum vor evalua notarii niște mașini?

Ținând cont că în grilele notariale nu sunt evaluate bunurile mobile, cum va evalua notarii niște mașini ?
Cel mai recent răspuns: RicaRamurica , utilizator 18:58, 3 August 2019
Si pentru ce ar face asta, care ar fi motivul?
In functie de declarația dvs.
de ce ar evalua notarul niste masini ? Dati ceva detalii.. contractele privid vanzarea de bunuri mobile nu e obligatoriu sa fie autentificate la notar, se pot efectua doar intre parti,
La mosteniri sau partaje evaluează.
Ultima modificare: Joi, 1 August 2019
raluk0207, utilizator
Si oricum ar fi, trebuie ca si moștenitorii sa fie de acord cu evaluarea...

Alte discuții în legătură

Onorariul expertului contabil, surprinzator de mare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Acum ceva vreme am auzit si eu despre o decizie a unei instante referitoare la niste venituri salariale neprimite. In total trebuiau sa le dea la ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar, calcul terenuri claudiubogdan81 claudiubogdan81 Buna ziua, Care sunt criteriile de evaluare care le considera expertul, atunci cand se face expertiza judiciara, pentru terenuri la succesiune si ... (vezi toată discuția)
Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza ... dinu154 dinu154 Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza extrajudiciar ce reprezita acest raport. (vezi toată discuția)