avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen apel

Buna ziua
doresc un raspuns la urmatoarea intrebare:
in data de 27.03.2019 am fost condamnat ,pe fond, la 1 an cu suspendare si termen de incercare 2 ani si 5 luni.Nu ocuiesc in Romania ,din 2012.Am vazut condamnarea pe portalul instantelor.
Termenul de apel era de 10 zile de la data comunicarii.Data pronuntarii 27.03.2019
Intrebarea mea este daca partea vatamata mai poate face apel ?
Pana astazi 02.08.2019,nu a aparut nimic pe portalul instantelor,dar ma gandesc ca fiind vacanta judecatoareasca...????Condamnarea s-a pronuntat la Judecatoria Buftea.

Va multumesc

Sebastian
Cel mai recent răspuns: czs , utilizator 14:15, 6 August 2019
Daca nu apare nimic, trebuie sa presupuneti ca a ramas definitiva.
Buna ziua!

Multumesc pt raspuns. Asta presupun si eu, dar vreau sa stiu sigur



Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu apare nimic, trebuie sa presupuneti ca a ramas definitiva.


Problema dvs este ca nu sunteti in tara si daca nu respectati masurile de supraveghere si obligatiile impuse de instanta, se revoca suspendarea si se dispune executarea pedepsei.
Unde pot gasi masurile si obligatiile impuse de instanta?
Am obtinut sentinta penala pe email de la Judecatoria Buftea,
In sentinta nu se face referire decat la obligatiile de plata, catre stat ca si chelt de judecata, si cele pentru partea vatamata. Altfel de masuri si obligatii nu le regasesc in sentinta
Cum pot afla?
Momentan incerc, tot prin intermediul email sa aflu si sa iau legatura cu cel care a fost desemnat aparator din oficiu si care m-a reprezentat.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Problema dvs este ca nu sunteti in tara si daca nu respectati masurile de supraveghere si obligatiile impuse de instanta, se revoca suspendarea si se dispune executarea pedepsei.

Daca vreti atasati aici numarul de dosar.
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera permisul daca la apel am primit o pedeapsa cu aminarea pedepsei. lazarescupaul lazarescupaul Ce urmeaza sa fac dupa pronuntarea apelului ,cum procedez pentru recuperarea permisului suspendat din anul 2014. Ora estimata: 08:30 Complet: ... (vezi toată discuția)
Condamnare legea circulatiei - redobandire permis, parasirea tarii, cale de atac stefaniuradu stefaniuradu Infractiuni legea circulatiei:condus cu permis suspendat,fuga de la locul accidentului,imbibatie alcoolica 0,9 la mie, vatamare corporala grava din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in prima instanta am primit o hotarare favorabila ... SebAA SebAA Buna ziua, In prima instanta am primit o hotarare favorabila dar s-a facut apel de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 iar Hotararea ... (vezi toată discuția)