avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuielile aduse de administratorul asociat al ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuielile aduse de administratorul asociat al societatii

Suntem societate platitoare de impozit pe profit si TVA.
Avem ca mijloc fix o casa/cladire in care locuieste asociatul societatii noastre, numit prin Act Constitutiv. Cum se trateaza toate cheltuielile aduse de administrator pentru utilitati,mijloace fixe , obiecte de inventar si mancare/alimente? Nu este salariat si nu le putem considera avantaje in natura. Care este impactul contabil si fiscal legat de aceste cheltuieli?
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Monografie cheltuieli nedeductibile 1-2 1-2 In urma unui control de la finante s-a constatat ca nedeductibile fiscal mai multe obiecte de inventar(5880.60, tva 1411.36) care au fost date in consum si un ... (vezi toată discuția)
Asocierea in participatiune AncaUrda AncaUrda Care este documentul in baza caruia asociatul secundar (participant) pune la dispozitia asocierii aportul sau in natura, care consta in: - mijloace fixe - ... (vezi toată discuția)
Obiect inventar sau mijloc fix, neplatitor tva dona77 dona77 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui produs in valoare de 2852 lei inclusiv TVA (2300 fara TVA +552 TVA), de catre un neplatitor TVA (de la un platitor ... (vezi toată discuția)