avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala grad 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala grad 3

Buna .
Asi avea o intrebare . Tatal meu are 63 de ani s-a pensionat de boala acuma cativa ani si cand a venit decizia a vazut ca are 34 de ani si 11 luni lucrati de atuncia anual merge la comisie . Intre timp si-a platit o luna ca sa fie 35. Intrebarea mea este , se poate duce acuma sa ii adauge aceea luma sa apara 35 de ani cotizati pentru ca am vazut ca cine are 35 de ani cotizati numai trebuie sa mearga la comisie.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Calcul pensie de invaliditate Basti Basti Buna ziua. Tatal meu are 61 de ani si 6 luni .Este pensionat pe caz de boala gradul 3 cu 34 de ani 11 luni cotizati. A platit o luna cotizare anul trecut ca ... (vezi toată discuția)
Pensionar de invaliditate gradul 3; nerevizuibil dani3445 dani3445 Buna,am si eu o intrebare ,va rog,sint pensionar pe caz de boala de 14 ani ,Am 40 de ani,Avind in vedere ca boala pe care o am e netratabila,nu pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma pot pensiona daca am 63 de ani si cu grupa a doua ... Kyrcea Kyrcea Buna ziua Ma pot pensiona daca am 63 de ani si cu grupa a doua fac 65 ca am lucrat ani de zile cu grupa a 2 insa am cotizati doar 34 ani, 11 luni si 18 zile. ... (vezi toată discuția)