avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GPDR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GPDR

Buna seara. Azi la job s-a facut testare alcooltest, si persoanele care s-au ocupat de acest aspect una a fost instruita iar una nu. In fiecare birou acestia au cerut completarea unei liste cu data nasterii, localitatea, seria
si numarul cartii de identitate si semnatura Mie nu mi se pare ca este legal ceea ce fac, dar au zis ca Directorul vrea asa. Conform Legii GPDR din mai 2018 este legal ceea ce cer? Eu pot sa ma opun sa -mi dau aceste date? Ei le au oricum la biroul HR. Nu exista in organigrama persoana desemnata cu GPDR, si nici nu iau in seama acest aspect. Daca refuz sa completez tabelul, ma pot da afara? astept cat mai multe opinii la aceasta situatie.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Completare fisa ssm iuga florina iuga florina Buna ziua, Cum se completeaza fisa SSM pentru seful de birou daca mai are un singur superior?La \"instruit semneaza seful de birou iar la \"cel care a ... (vezi toată discuția)
Hotararea adunarii generale gigif gigif Buna seara, Am depus la judecatorie urmatoarele inscrisuri doveditoare : 1.Proces - Verbal al ADUNARII GENERALE in 3 (trei) ... (vezi toată discuția)
Atributii in protectia si securitatea muncii georgeandrei georgeandrei Buna ziua, De curand, am primit de la directorul societatii unde lucrez, o decizie prin care sunt desemnat sa ma ocup de ”aplicarea masurilor de ... (vezi toată discuția)