avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Asociatie Club Sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Asociatie Club Sportiv

Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine procedura si ce costuri implică inființarea unei asociatii club sportiv de drept privat.

Mulțumesc,
Cristian
Cel mai recent răspuns: Crystyann , utilizator 22:43, 14 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa cititi detalii la adresa [ link extern ]
Buna seara,

La punctul 7 spune asa:
Depunerea documentelor de mai sus insotite de cerere tip pentru avizare la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret - serviciul de prognoza si statistica sportiva-compartimentul Registrul Sportiv;
Imi puteti spune, va rog, care este cererea tip, nu am reușit sa identific pe site la ei fiind mai multe formulare acolo.
george-neagu a scris:

Va rog sa cititi detalii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de identitate sportiva zzanetta zzanetta Doresc sa infiintez un club sportiv , care sunt pasii pentru obtinerea certificatului de identitate sportiva? Deocamdata am obtinut disponibilitatea denumirii ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui club sportiv de drept public liliana elena liliana elena As dori sa stiu care sunt pasii pentru infiintarea unui club sportiv de drept public?Mentionez ca am adoptat hotarare de consiliu privind infiintarea clubului ... (vezi toată discuția)
Club sportiv sau asociatie sportiva? avantaje si dezavantaje? luca_claudia72 luca_claudia72 va rog sa ma ajutati intr-o problema...care din cele 2 forme ar fi cea mai avantajoasa? care din ele e mai rapida si mai ieftina de infiintat? unde gasesc ... (vezi toată discuția)