avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii DUTL Sector 2
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii DUTL Sector 2

Buna ziua
Am primit o poprire in iunie 2019, pe contul bancar din partea DITL S 2.
Ma puteti ajuta referitor la modalitatea de solutionare/mediere/alte metode de rezolvare pentru deciiziile de impunere/amenzi primite de la DITL S2?
De fiecare data imi comunuca alte sune, nuciodata nu cad la socoteala cu datoriile catre ei.
Sunt acolo si amenzi din 2009 si 2010.
Nu intervine cumva si prescrierea la 5 ani? Mai ales ca poprirea e venita pe amenzi din 2017 (platie in 48 de ore tot in 2017) care la momentul popririi erau achitate si reglate cu institutia in decembrie 2018. Se poate ca si acelea sa fie tot platite si neinregistrate ca acestea din 2017?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere model videochat. denisamanole denisamanole Bună seara, Am și eu o problemă cu care mă confrunt. Am activat independent ca model de videochat în perioada 2017-2023 și nu mi-am declarat ... (vezi toată discuția)
Restituire taxe platite in plus impozit,cas,cass marius.sy marius.sy Buna ziua! Am o mica nelamurire/problema si sper sa ma poata lamuri cineva cum ar trebui sa procedez. Ca sa incep povestea. In iunie 2016 am creat un PFA ... (vezi toată discuția)