avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA intracomunitar

Buna ziua!
Am o societate cu sediul in Romania care a devenit platitoare de TVA de la 01.08.2019 si care presteaza servicii in constructii in Germania. Va rog frumos sa-mi spune-ti daca trebuie sa emita sau nu facturi cu TVA incepand cu 01.08.2019, daca este sau nu scutita de TVA cf. art. 294 CF, si ce declaratii trebuie sa depuna.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 10:47, 7 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In niciun caz nu trebuie sa emita facturi cu TVA in Romania pentru lucrari prestate in Germania.
Eu in locul dvs mi-as pune intrebarea daca trebuie sau nu sa ma inregistrez ca platitor de TVA la fiscul german.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva sediu permanent in romania ciuicristina ciuicristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei situatii: -o societate din Germania , cu cod valid de TVA , are inchei t un contract de ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii germania si eu argey argey Am facut mai multe contracte cu familii din Germania pt ingrijire batrani la domiciliu (prestari servicii la domiciliu). Eu eram de parere ca nu se plateste ... (vezi toată discuția)
Mod facturare la transport marfa international si decl.390 ncris78 ncris78 O firma care presteaza activitate de transport international de marfuri efectueaza un transport Germania-Romania, in baza unei comenzi de transport emisa de o ... (vezi toată discuția)