avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Enel

Buna ziua am o intrebare legata de contractele cu enel(energie electrica) Avem o casa in care suntem in litigiu suntem 3 proprietari bunica ,matusa si nepoatacasa este in litigiu bunica are adresa la acea casa eu la fel matusa nu ca sta in alta parte in acea curte sunt 2 contoare care au fost pe numele bunici iar matusa de 3 saptamani a trecut amandoua contoarele pe numele ei si mia taiat acum energia electrica ce pot sa fac eu acum ca sa ma rebransez ?este posibil sa poata sa faca ea transferul la 2 contoare pe numele ei este legal asa si sa imi taie energia noi fiind in litigiu?Eu am depus 2 cereri ca sa mi se traga energie si mi sa refuzat findca casa e in litigiu

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de distributie energie electrica bogdannnnnnnnnnnnn bogdannnnnnnnnnnnn X-(buna ziua!! incep prin a va spuna,ca acum apx 9 luni de zile,mai precis in decembrie anul trecut,am primit un telefon de la sotia mea,care se afla acasa,si ... (vezi toată discuția)
Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Drept de propietate Litvinencomaricica1964@gmail.com Litvinencomaricica1964@gmail.com Dupa decesul tatalui am devenit propritari pe casa si curtea aferenta.fiind 2 frati.Fiecare avem acte de propietari cu tot ce include .( cadastru intabulare) ... (vezi toată discuția)